Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 14χρονου Αμπντουλαζίζ Αλακραά από την Αίγυπτο ο οποίος βρίσκονταν στο χώρο φιλοξενίας στη περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.
Σε σχετική ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού" αναφέρεται: "Στις 17/10/25 και ώρα 10:30 πμ, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας στη περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ο (όν.) Αμπντουλαζίζ (επ.) Αλακραά, 14 ετών, Αιγυπτιακής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 18/10/2025, για την εξαφάνισή του και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αμπντουλαζίζ Αλακραά είναι 14 ετών, έχει ύψος 1,77 μ. και έχει βάρος 75 κιλά. Έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά. Είναι άγνωστο το τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
