Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη διακοπή νερού για 8 ώρες - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 3 περιοχές της πόλης. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:

Διακοπή υπάρχει στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στις οδούς Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Σαμάρα, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Τούμπα, λόγω προβλήματος στην οδό Δορυλαίου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Διακοπή υπάρχει και στην Πυλαία, λόγω προβλήματος στην οδό Παρόδου Μπιζανίου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή στην περιοχή της Χαριλάου προκειμένου να γίνουν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 10:00 και αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 8 ώρες.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/11/2025 από 10:00π.μ. έως 18:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης δικλείδων στις οδούς Παπαναστασίου 181 – Ετεοκλέους 2 -Γ. Αγγέλου 6, στην περιοχή Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χαριλάου -Πυλαιώτικα -Βούλγαρη -Πάρκο Νέας Ελβετίας που περικλείονται από τις οδούς Αναξιμάνδρου – Γυμνασιάρχου Μικρού – Παπαναστασίου – Μιχαήλ Ψελλού – Βεργίνας καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πούτιν: Ετοιμη για συμβιβασμούς η Ρωσία για μια ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία διαθέτει τους πόρους για να πετύχει τους στρατιωτικούς της στόχους, ωστόσο είναι προετοιμασμένος να καταλήξει σε μια...
Πούτιν: Ετοιμη για συμβιβασμούς η Ρωσία για μια ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία