Θρίλερ εξελίχθηκε πριν από μερικές μέρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου ένας άντρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό μέσα στο αυτοκίνητό του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στην περιοχή της Καλαμαριάς στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κοντά στην παραλία στη Σοφούλη όπου βρίσκεται πασίγνωστο κατάστημα. Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό μέσα στο αυτοκίνητό του. Πρόκειται, όπως έγινε γνωστό, για έναν άντρα Ρομά, χωρίς να διευκρινίζεται η ηλικία του.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία γρήγορα απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και κατέληξε στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας είχε αφήσει και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.
* Φωτογραφία αρχείου
- Δρόμοι - ποτάμια στη Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγα λεπτά, με ισχυρή βροχή (ΦΩΤΟ + VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Νεαροί τιμούν την Black Friday – Ήρθαν κέντρο από Νεοχωρούδα (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: «Λίμνη» το κέντρο – Επιβάτες «εγκλωβίστηκαν» σε λεωφορείο ΟΑΣΘ (VIDEO)
- Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου ΕΠΟΠ που πέθανε από χειροβομβίδα (ΦΩΤΟ)
- Απέβαλε 14χρονη που τη χτύπησε η μητέρα της - Πήγε στην ΕΛ.ΑΣ με το νεκρό έμβρυο
