Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ημερίδα για διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία

Ημερίδα για διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο Περίπτερο 8 το Σάββατο 13/9 και ώρα 19.00 με πρωτοβουλία του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης.

Ημερίδα με θέμα «η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Νικόλαος Γερμανός» στο Περίπτερο 8 το Σάββατο 13/9 και ώρα 19.00 με πρωτοβουλία του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης.

Εισηγητές θα είναι ο Καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκρατείου κ.Διονύσης Χανιωτάκης, ο Καθηγητής Κτηνιατρικής και διευθυντής του Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας-Ζωϊκής Προέλευσης του ΑΠΘ κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης όπως και η διακεκριμένη διατροφολόγος κ. Κατερίνα Μιχαλάκα.

Εξάλλου την Κυριακή 14/9, ώρες 11.00-14.00 θα γίνει εκδήλωση με την ονομασία «Κρέας και κρεατοσκεύασμα», όπου θα γίνει επίδειξη τεχνικών και μεθόδων για την χρήση του κρέατος στο προαύλιο του Περιπτέρου 8.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο γερμανικό «όχι» στις κατοχικές αποζημιώσεις

Ο Δημ. Αβραμόπουλος πάει στην Κομισιόν – Συναντήθηκε χθες με τον Σουλτς στις Βρυξέλλες