Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ – Ποιες ώρες θα διαρκέσει

kanalia
Στάση εργασίας των δημοσιογράφων σήμερα σε όλα τα ΜΜΕ – Ποιες ώρες θα διαρκέσει
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στη στάση εργασίας από τις 11.30 έως τις 15.30 συμμετέχει και το TyposThes, για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

Τετράωρη στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ, σήμερα, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026, από τις 11.30 έως τις 15.30, κήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), σε συντονισμό με τις άλλες Ενώσεις Συντακτών.

Η απόφαση ελήφθη προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη να ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμά τους και να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

Πρόκειται για τη συνέλευση του ασφαλιστικού τους φορέα, του «Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως», για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην οποία αποφασίστηκε η τετράωρη διακοπή εργασίας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός για βόμβα σε πτήση προς Ρώμη: Άλλαξε άμεσα πορεία - Πού έκανε αναγκαστική προσγείωση
air lingus