Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ένας 48χρονος έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία το βράδυ της Κυριακής

Ένας 48χρονος έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία το βράδυ της Κυριακής
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν χθες το βράδυ τη Θεσσαλονίκη και κυρίως τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου Δρυμό, Λητή και Μελισσοχώρι

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν χθες το βράδυ τη Θεσσαλονίκη και κυρίως τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου Δρυμό, Λητή και Μελισσοχώρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για ένα αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικό ρέμα σε αγροτική περιοχή του Δρυμού. Στο όχημα επέβαιναν πατέρας και γιος, 48 και 19 χρονών αντίστοιχα. 

Επί τόπου έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο τα δύο άτομα, ωστόσο, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου και ο τραυματισμός του γιου του.

Την ίδια ώρα 15 πυροσβέστες προσπαθούσαν να αντλήσουν νερά από υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων που πλημμύρισαν στις περιοχές του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου. Το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχθηκε 60 κλήσεις και έγιναν συνολκά 20 επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκινούν από σήμερα οι εγγραφές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Κηδεύεται στις 4 το απόγευμα στη Λάρισα ο 33χρονος αρχιπυροσβέστης