Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 25χρονο στη Θεσσαλονίκη - Προφυλακιστέος ο οδηγός ΙΧ

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 25χρονο στη Θεσσαλονίκη - Προφυλακιστέος ο οδηγός ΙΧ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Μακάρι να ήμουν στη θέση του» - Αρνείται πως έκανε κόντρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του 25χρονο πεζό στην Πολίχνη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πριν από λίγο ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του. Ο 27χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην 3η τακτική ανακρίτρια ότι είναι συντετριμμένος και μετανιωμένος για όλα όσα συνέβησαν. «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του 25χρονου», φέρεται να είπε, ενώ δεν θυμάται ακριβώς πως έγινε το τροχαίο και λόγω της απειρίας του ως οδηγός φέρεται να το προκάλεσε. Εκεί απέδωσε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 25χρονο. Δεν έκανα καμία κόντρα, φέρεται να είπε. «Δεν έχω άλλωστε την οδηγική εμπειρία για να κάνω κάτι τέτοιο», ανέφερε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο οδηγός προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο πεζοδρόμιο, παρέσυρε το κοντάρι, στάσεις λεωφορείου και κατέληξε στο σώμα του 25χρονου, συνθλίβοντας τον στην κυριολεξία, ενώ τραυμάτισε και τον 24χρονο φίλο του, ο οποίος ακόμη δεν κατέθεσε στην Τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο 24χρονος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης .

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεμιστοκλέους: Έρχεται άμεσα η προκήρυξη 850 θέσεων ιατρικού προσωπικού

«Το Ιράν θα εκδικηθεί» - Το πρώτο μήνυμα από τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ