Στη σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, καθώς κατείχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη αλλά και κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, αλλά και τρίφτη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Αναλυτικά η ΕΛΑΣ αναφέρει:
«Στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης εντόπισαν σε πάρκο της Καλαμαριάς και συνέλαβαν 27χρονο ημεδαπό, διότι κατείχε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη, αλλά και κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, αντίστοιχα, καθώς και τρίφτη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή».
