Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Γιατί άφησε μόνο τον 5χρονο στο σπίτι η μητέρα - Τι υποστήριξε στην ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη: Γιατί άφησε μόνο τον 5χρονο στο σπίτι η μητέρα - Τι υποστήριξε στην ΕΛΑΣ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου

Για έκθεση ανηλίκου συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή, της οποίας το 5χρονο αγοράκι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι, βγήκε στο μπαλκόνι και εκτόξευε αντικείμενα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, υποστήριξε ότι θα πήγαινε σε γιατρό και ειδοποίησε νταντά για τον μικρό, η οποία δεν ήρθε.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα, μπήκαν στην οικοδομή στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και πήδηξαν στο μπαλκόνι του 6ου ορόφου από την ταράτσα. Αφού εξασφάλισαν στην ακεραιότητα του παιδιού βρήκαν έγγραφα με στοιχεία της μητέρας και επικοινώνησαν μαζί της.

Η 25χρονη επέστρεψε σχεδόν άμεσα. Με εντολή εισαγγελέα ανατέθηκε η προσωρινή φύλαξη του αγοριού σε άτομο του φιλικού περιβάλλοντος μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία που κινήθηκε κατά της μητέρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: «Το Ιράν βρίσκεται υπό κατάρρευση»

«Βουτιά» θανάτου από καθηγήτρια που έπεσε από πολυκατοικία – «Δεχόταν αφόρητη πίεση»