Στη σύλληψη ενός 18χρονου ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για επικίνδυνη οδήγηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός εντοπίστηκε μέσω συσκευής ελέγχου ταχύτητας να κινείται με 163 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στο συγκεκριμένο σημείο είναι 90 χλμ/ώρα.
Η υπερβολική ταχύτητα, σε συνδυασμό με τον τρόπο οδήγησης, δημιούργησε σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, καθώς υπήρχε ενδεχόμενο σύγκρουσης με άλλα οχήματα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία, ενώ οι έλεγχοι της Τροχαίας συνεχίζονται με στόχο την πρόληψη επικίνδυνων συμπεριφορών στο οδικό δίκτυο.
Σε έτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού-Ευόσμου, μεσημβρινές ώρες χθες (29-04-2026), 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (5) ετών για ληστεία.
- Θεσσαλονίκη: Μέσα στο καλοκαίρι Μετρό στην Καλαμαριά - Πότε θα διακοπεί η λειτουργία
- Θεσσαλονίκη: Λαμπίκο η Ναυαρίνου - Οπαδοί του ΠΑΟΚ την καθάρισαν μετά τον τελικό
- «Φωτιά» στις τιμές πετρελαίου: Σε υψηλό τετραετίας, κοντά στα 125 δολάρια
- Τελευταία ευκαιρία για το Fuel Pass – Πώς θα πάρετε μέχρι 60 ευρώ για καύσιμα
