Στην σύλληψη μιας 48χρονης εις βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις καταδίκης σε φυλάκιση 20 μηνών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησε η αστυνομία.
Σε σχετική ενημέρωση αναφέρει:
"Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων και σχηματίσθηκαν σε βάρος τους δικογραφίες, για διάφορα ποινικά αδικήματα.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:
- (3) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 48χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποία εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκιδικής, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, (20) μηνών για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Εξάλλου προσθέτει πως συνελήφθησαν και δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 20 και 19 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διότι απογευματινές ώρες χθες (19-06-2026) εισήλθαν σε πολυκατοικία στην περιοχή του Ευόσμου, προκειμένου να αφαιρέσουν ποδήλατα.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν, θα οδηγηθούν και θα υποβληθούν αντίστοιχα στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Φωτογραφία αρχείου
