Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Ζητούν λύση οι καρκινοπαθείς για το έργο

Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Ζητούν λύση οι καρκινοπαθείς για το έργο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η Ομοσπονδία ζητά «αποκλειστικά δημόσια χρηματοδότηση για το νοσοκομείο των 425 κλινών, ώστε να ανήκει 100% στο ΕΣΥ»

Την άμεση απεμπλοκή του έργου ανέγερσης του νέου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης από δικαστικές διαμάχες ζητά, με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος (ΟΚΕ), κάνοντας λόγο για παρατεταμένα αδιέξοδα στην υλοποίησή του, στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου.

Η ΟΚΕ εκφράζει «αγανάκτηση και οργή» για την καθυστέρηση, λόγω δικαστικής εμπλοκής, και αποδίδει ευθύνες στην κυβέρνηση για την επιλογή υλοποίησης του έργου μέσω ΣΔΙΤ και όχι μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης ως αμιγώς δημόσιο έργο.

Ζητά, δε, «αποκλειστικά δημόσια χρηματοδότηση για το νοσοκομείο των 425 κλινών, ώστε να ανήκει 100% στο ΕΣΥ», «γενναία κονδύλια για την άμεση ενίσχυση του "Θεαγενείου", που εκπέμπει σήμα κινδύνου λόγω υποστελέχωσης και ελλείψεων υλικών» και «ανάπτυξη περιφερειακών μονάδων ημερήσιας νοσηλείας στην επαρχία (Δράμα, Σέρρες, Έδεσσα, Πτολεμαΐδα κ.ά).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τρόμος για νεαρό στη Θεσσαλονίκη: Του έβγαλαν πιστόλι για να μεταφέρει 20.000 ευρώ

Δεν θα εκδοθεί στην Αυστραλία ο Τζέιμς Δαλαμάγκας - Θα δικαστεί στην Ελλάδα