Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 26χρονος που λήστευε ηλικιωμένες σε ασανσέρ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 26χρονος που λήστευε ηλικιωμένες σε ασανσέρ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον 7ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος που κατηγορείται ότι λήστευε ηλικιωμένες, τις οποίες οποίες αιφνιδίαζε μέσα σε πολυκατοικίες, κυρίως σε ασανσέρ και κοινόχρηστους χώρους. 

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι οδηγήθηκε σε αυτές εξαιτίας του εθισμού του στον τζόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ανέφερε ότι έχει χάσει πολλά χρήματα και δημιούργησε χρέη «σε άτομα του υποκόσμου» που -όπως είπε- τον απειλούν. «Αυτό που έκανα είναι άνανδρο και ζητώ συγγνώμη», φέρεται ότι είπε, εκφράζοντας, παράλληλα, την πρόθεσή του να αποζημιώσει τα θύματά του.

Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα τού «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή, καθώς τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 26χρονος, από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, διέπραξε τέσσερις ληστείες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ασκώντας σωματική βία σε βάρος των θυμάτων του. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, η επίθεση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους. Η συνολική λεία του εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 7.000 ευρώ σε τιμαλφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή 35χρονη μετά την γέννα: «Πήγα την γυναίκα μου να γεννήσει και δεν την έφερα πίσω»

Πιερρακάκης: «Η Ευρώπη πρέπει να επενδύσει στον εαυτό της» - Το παράδειγμα της Ελλάδας