Κανονικά θα γίνεται σήμερα το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι αναβάλλονται οι εργασίες που είχε προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα το βράδυ.
Συγκεκριμένα, αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου, θα έκλεινε για. 6 ώρες η κυκλοφορία στο ρεύμα του Περιφερειακού προς δυτικά (Καβάλα – Κατερίνη) στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα). Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, λόγω ενός «απροόπτου τεχνικού κωλύματος» τα έργα αναβάλλονται και έτσι δεν θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σημειώνεται ότι επί του παρόντος δεν έχει αποσαφηνιστεί το πότε θα γίνουν τελικά οι εργασίες ή εάν θα διεξαχθούν κανονικά οι αντίστοιχες εργασίες (με εκ νέου κλείσιμο του δρόμου) που είναι προγραμματισμένο να γίνουν αύριο, Τετάρτη 5 Αυγούστου.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση. αναφέρεται:
Οι προγραμματισμένες για σήμερα εργασίες στον Α/Κ Κ10, καθώς και ο προβλεπόμενος αποκλεισμός κυκλοφορίας αναβάλλονται λόγω απροόπτου τεχνικού κωλύματος.
Ζητούμε συγνώμη για τυχόν αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανακοίνωση, αναφερόταν:
Την Τρίτη 04/08/2026, από ώρα 23:00 έως τις 05:00 της επόμενης, θα εφαρμοσθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ οχημάτων στην κατεύθυνση προς Καβάλα/Κατερίνη της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού, στην περιοχή του Ανισόπεδου Κόμβου Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα).
Τα οχήματα που κινούνται στην εν λόγω κατεύθυνση θα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην οδό Σταγειρίτη και θα μπορούν να επανέρχονται στην Περιφερειακή μέσω του Α/Κ Κ9 (Τούμπα) και της οδού Διαγόρα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν την τοποθετημένη σήμανση για να εκτελούν τις προτεινόμενες παρακάμψεις, να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των οργάνων της Τροχαίας.
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε στα Στενά του Ορμούζ - Αγνοείται ναυτικός
- Πυροσβέστες Δασοκομάντος στηρίζουν τη ρεπόρτερ του OPEN, Μαρία Σιαμπάνου – «Ακραία στοχοποίηση»
- Καμένη γη η Αττική: Μέσα σε 9 χρόνια έγιναν στάχτη συνολικά 700.000 στρέμματα
- Τάσος Χαλκιάς: Στάχτη έγινε το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό - Το βίντεο του γιου του, Άρη