Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γ. Ορφανός «Οι αστυνομικοί να συνεχίσουν να είναι κοντά στην κοινωνία»

Γ. Ορφανός «Οι αστυνομικοί να συνεχίσουν να είναι κοντά στην κοινωνία»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας και προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου, συμμετείχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός

Στον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας και προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου, συμμετείχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Το πρωί, ο κ. Ορφανός παραβρέθηκε στη δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. ¢νθιμου και ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη. «Το τελευταίο χρονικό διάστημα, καταγράφονται σημαντικές επιτυχίες από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., τόσο στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, όσο και της τρομοκρατίας. Να συγχαρούμε τους αστυνομικούς για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και ελπίζουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να συνεχίσουν να είναι κοντά στην κοινωνία ώστε η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την ΕΛ.ΑΣ. να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δημοπρασία άλλα επτά ακίνητα του ελληνικού δημοσίου

Διεθνές Συνέδριο Γεωγραφίας από την Τετάρτη στο ΑΠΘ