Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τουρνουά Τένις στο Δήμο Παύλου Μελά

Τουρνουά Τένις στο Δήμο Παύλου Μελά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τουρνουά τένις διοργάνωσε ο δήμος Παύλου Μελά

Με αφορμή την οδηγία του Υπουργείου Παιδείας να καθιερώσει την πρώτη Δευτέρα κάθε Οκτώβρη ως ημέρα αθλητισμού, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τένις και το 13ο δημοτικό σχολείο Σταυρούπολης, διοργάνωσε τουρνουά τένις την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, με σκοπό τα παιδιά να γνωριστούν καλύτερα με το άθλημα.

Συνολικά 400 παιδιά συμμετείχαν στο τουρνουά, από το 13ο, το 3ο και το 1ο δημοτικό σχολείο Σταυρούπολης. Το κλίμα άμιλλας και ευγενή ανταγωνισμού κυριαρχούσε στην αυλή του 13ου δημοτικού και τα παιδικά χαμόγελα έδωσαν άλλο χρώμα στην εκδήλωση.

Οι μικροί τενίστες έδειξαν από νωρίς τις ικανότητές τους στο άθλημα, ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά καθώς και αναμνηστικά στα σχολεία που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ανακύκλωσης και Πρασίνου κ. Αθανάσιος Λαζαρίδης, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Θεόφιλος Καπητανίδης. Απο την πλευρά της Ομοσπονδίας, το παρόν έδωσε ο υπευθυνος ανάπτυξης τένις κ. Γιάννης Αθαναηλίδης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Η Υγεία των πολιτών στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στα Καρδάμυλα της Χίου