Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με street artists στο 3ο Mataroa Street Contest (ΦΩΤΟ)

Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με street artists στο 3ο Mataroa Street Contest (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Θέλουμε μια Θεσσαλονίκη πολύχρωμη, ζωντανή και ανοιχτή στους νέους δημιουργούς», ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης

Περισσότερα από δέκα νέα murals αναμένεται να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του 2027, με στόχο να αποκτήσουν χρώμα δρόμοι και γειτονιές και να δημιουργηθούν νέα, σύγχρονα τοπόσημα στην πόλη.

Τον σχεδιασμό έκανε γνωστό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης με αφορμή την παρουσία του στο Mataroa Street Contest, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στον Κήπο της Μεσογείου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους street artists, να παρακολουθήσει από κοντά τη δημιουργική διαδικασία και να συζητήσει μαζί τους για τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τέχνη του δρόμου στην αλλαγή της εικόνας της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε, ζήτησε από τους καλλιτέχνες να γίνουν «σύμμαχοι» στην προσπάθεια του Δήμου, ώστε μέχρι το τέλος του 2027 περισσότερα από δέκα νέα murals να δώσουν νέα όψη σε σημεία της πόλης.

«Θέλουμε μια Θεσσαλονίκη πολύχρωμη, ζωντανή και ανοιχτή στους νέους δημιουργούς. Μια πόλη που δίνει χώρο στη φαντασία και αφήνει τους ανθρώπους της να βάλουν το δικό τους χρώμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες:

Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Στέλιος Αγγελούδης - Street art
Στέλιος Αγγελούδης - Street art

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Kρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Θεσσαλονίκη - Σε ποια περιοχή, οδηγίες από τον ΕΟΔΥ

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-1: Πολύτιμο «διπλό» για το Κύπελλο με σκόρερ τον Μύθου
ΠΑΟΚ