Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με μεθυσμένο ναυτικό - Απείλησε με μαχαίρι συνάδελφό του

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με μεθυσμένο ναυτικό - Απείλησε με μαχαίρι συνάδελφό του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, τα οποία ανέβηκαν στο πλοίο και ακινητοποίησαν τον 47χρονο

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν 47χρονο ναύτη, ο οποίος απείλησε με μαχαίρι συνάδελφό του σε πλοίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε από ναυτικό πράκτορα ότι ένας 47χρονος ναύτης από τις Φιλιππίνες ο οποίος εργάζεται σε φορτηγό πλοίο σημαίας Ολλανδίας, απείλησε με χρήση μαχαιριού έναν άλλον ναυτικό του ίδιου πλοίου. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, τα οποία ανέβηκαν στο πλοίο και ακινητοποίησαν τον 47χρονο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο λιμεναρχείο όπου από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης από ναυτικό πράκτορα ότι ένας 47χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Φιλιππίνων) μέλος πληρώματος (ναύτης) ενός φορτηγού (Φ/Γ) πλοίου σημαίας Ολλανδίας, προέβη σε απειλή με χρήση μαχαιριού, εναντίον έτερου μέλους πληρώματος του πλοίου. Άμεσα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης μετέβησαν στο πλοίο, όπου συνέλαβαν τον 47χρονο και τον οδήγησαν στη Λιμενική Αρχή, όπου υποβλήθηκε σε αλκοολομέτρηση και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 47χρονος για παράβαση του Ν. 2168/1993 («Περί όπλων»).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Το Ωραιόκαστρο γέμισε με χρώματα και τεχνολογία (ΦΩΤΟ)
Festival Neas Genias

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για το Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες», λόγω συχνών βλαβών