Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μ. Φωτόπουλος: «Ελπίζω σύντομα να ξεπεράσουμε τη σημερινή δύσκολη κατάσταση»

Μ. Φωτόπουλος: «Ελπίζω σύντομα να ξεπεράσουμε τη σημερινή δύσκολη κατάσταση»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μήνυμα του δημάρχου Δέλτα, Μ. Φωτόπουλου, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου το 1974, ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σαράντα χρόνια μετά την πτώση της Χούντας και εν μέσω της πρωτόγνωρης κρίσης, οφείλουμε όσο ποτέ άλλοτε να σταθούμε στα μηνύματα της επετείου του Πολυτεχνείου. Μηνύματα διαχρονικά που έχουν να κάνουν με την ελευθερία έναντι του ολοκληρωτισμού, με την αντίσταση έναντι της αδράνειας, με την αλληλεγγύη έναντι του ατομισμού, με την ενότητα έναντι του διχασμού, με την εθνική ανεξαρτησία έναντι της υποταγής σε ξένα συμφέροντα.

Πολλές φορές στην ιστορία έχει αποδειχθεί ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε να ανατρέψουμε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Γιατί του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να ξεπεράσουμε και τη σημερινή δύσκολη κατάσταση και να βγούμε από την κρίση ενωμένοι και δυνατοί. Το αξίζουμε ως λαός».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στον "αέρα" το ktimatologio! Δείτε το ακίνητό σας με ένα κλικ...

Σε έκθεση τουρισμού στη Ρουμανία ο υπ. Μακεδονίας - Θράκης, Γ. Ορφανός