Το αεροπλάνο που μετέφερε τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Γ. Γιακουμάτο, δεν μπόρεσε να προσγειωθεί λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Στη Θεσσαλονίκη επρόκειτο να βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γ. Γιακουμάτος. Ωστόσο η επίσκεψη αναβλήθηκε καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' εξαιτίας της κακοκαιρίας! Το αεροσκάφος αναμένονταν να προσγειωθεί στις 09:30 το πρωί, όμως επέστρεψε στην Αθήνα, αφού η ορατότητα ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη.
Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός θα είχε συνεργασία με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης Α.Ε., κ. Παναγιώτη Κακαφίκα, με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ θα επισκέπτονταν το 3ο και 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, τα οποία έχουν επιλεγεί και μετέχουν στο πρόγραμμα ''Βάζω το Φρούτο στη ζωή μου''.