Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νταλίκα που μετέφερε εύφλεκτα υλικά, ανετράπη στην Εγνατία Οδό

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το ατύχημα έγινε στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, στο ύψος του Τιτάν - Μικροπροβήματα στην κυκλοφορία

Νταλίκα που μετέφερε εύφλεκτα υλικά και τοξικό φορτίο ανετράπη στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, στο ύψος του Τιτάν.

Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ το ατύχημα προκάλεσε το κλείσιμο του ρεύματος της Εγνατίας στο σημείο της ανατροπής του βαρέως οχήματος, που έφερε βουλγάρικες πινακίδες. Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα επιχείρηση της πυροσβεστικής για να απομακρύνει με ασφάλεια το επικίνδυνο φορτίο της νταλίκας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά την 01.30 όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο
Η ανήλικη που δέχθηκε τα χτυπήματα, λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο