Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνάντηση Μ. Φωτόπουλου – Φ. Κουβέλη στο Δημαρχείο του Δήμου Δέλτα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτη Κουβέλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Δέλτα στη Σίνδο ο δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) Φώτη Κουβέλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Δέλτα στη Σίνδο ο δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του κ. Κουβέλη στη Β’ εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου είναι υποψήφιος βουλευτής.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Δέλτα, όπως τις ζημίες από τις μεγάλες πλημμύρες του Δεκεμβρίου αλλά και τα γενικότερα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουβέλη για την επίσκεψή του. Όπως έχω πει, είναι καλοδεχούμενοι όσοι πολιτικοί ενδιαφέρονται και θέλουν να ενημερωθούν για τα θέματα και να βοηθήσουν το Δήμο μας. Ο Δήμος Δέλτα είναι ένας από τους πιο προνομιούχους αστικούς δήμους της χώρας και αυτό θα το δώσουμε να το καταλάβουν όλοι. Θα φτάσουμε τα θέματά μας πολύ ψηλά. Είμαστε αποφασισμένοι να τα λύσουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος, μετά το πέρας της επίσκεψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»
Σχολίασε και τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της ΕΡΓΟΣΕ και τη στάση της Δικαιοσύνης - Τι απάντησε ο Νίκος Πλακιάς
Καρυστιανού μετά τη δίκη για τα Τέμπη: «Δέχθηκα λεκτική επίθεση από τον Πλακιά»