Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δραπέτης των φυλακών Λάρισας συνελήφθη στη Νάουσα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κατηγορούμενος για διακίνηση ηρωίνης...

Δραπέτης των φυλακών Λάρισας συνελήφθη στη Νάουσα, κατηγορούμενος για διακίνηση ηρωίνης. Πρόκειται για 33χρονο αλλοδαπό, ο οποίος τον Ιούλιο του 2012 είχε παραβιάσει πενθήμερη άδεια, που τού χορήγησε το σωφρονιστικό κατάστημα της θεσσαλικής πόλης, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 33χρονος Αλβανός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, βρέθηκαν αρχικά στο σπίτι του 13 συσκευασίες, με ισάριθμα γραμμάρια ηρωίνη και τρία δισκία.

Αργότερα, σε υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε ως "καβάτζα", κατασχέθηκε μία γυάλινη συσκευασία, που περιείχε 78,8 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, ποσότητα την οποία κατηγορείται ότι προόριζε για εμπορία. Ο συλληφθείς φέρεται ότι δήλωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας, αλλά από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι επρόκειτο για δραπέτη φυλακών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις