Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λεία 4.800 ευρώ για να… φωνάξει κλειδαρά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Απάτη 36χρονου στη Θεσσαλονίκη με πρόσχημα πως έχει κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητό του

Ταλέντο στο ...ψέμα και στην εξαπάτηση είχε 36χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι δήθεν είχε κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητό του και ήθελε χρήματα για να φωνάξει κλειδαρά, απέσπασε από αγνώστους περισσότερα από 4000 ευρώ!

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος, από τον Απρίλιο του 2013 έως και μέσα Ιανουαρίου 2016, σε 11 περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη, απέσπασε από ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ, οδηγών ΤΑΞΙ, ιδιοκτήτη περιπτέρου και ενός θαμώνα καταστήματος, χρηματικά ποσά, χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα.

Η κύρια πρόφαση που προέβαλε ήταν η ανάγκη καταβολής χρηματικού ποσού σε επαγγελματία κλειδαρά, για τη διάνοιξη του υποτιθέμενα κλειδωμένου, οχήματός του ενώ στις περιπτώσεις που οι παθόντες αρνούνταν την καταβολή του χρηματικού ποσού, τους απειλούσε.

Με αυτή τη ...μεθοδολογία άρπαξε, είτε εξαπατώντας, είτε εκβιάζοντας, το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.820 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκη και ερευνάται η εμπλοκή του σε τυχόν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς