Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Οδύσσεια» η μεταφορά 210 προσφύγων στα Ιωάννινα

«Οδύσσεια» η μεταφορά 210 προσφύγων στα Ιωάννινα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι αντιδράσεις κατοίκων στα Δολιανά άλλαξαν τα σχέδια των αρχών, με αποτέλεσμα, οι πρόσφυγες να μεταφερθούν στην πόλη των Ιωαννίνων
Σε κλειστό γυμναστήριο στα Ιωάννινα μεταφέρθηκαν 210 πρόσφυγες, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Ελευσίνα με προορισμό τα Δολιανά. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των κατοίκων άλλαξαν τα σχέδια των αρχών, με αποτέλεσμα, οι πρόσφυγες να μεταφερθούν στην πόλη των Ιωαννίνων.

Τα 210 άτομα επρόκειτο να φιλοξενηθούν στη Μαθητική Εστία, στα Δολιανά. Ωστόσο, ο χώρος ήταν ήδη κατάμεστος από πρόσφυγες και μετανάστες και οι κάτοικοι δεν επιθυμούσαν να στηθούν σκηνές στον προαύλιο χώρο.

Ως αποτέλεσμα, απέκλεισαν τον κόμβο στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς, εμποδίζοντας τα τέσσερα λεωφορεία με τους πρόσφυγες.

Λόγω της ταλαιπωρίας και του ταξιδιού, ένα προσφυγόπουλο μαζί με την οικογένειά του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τρόμος στις Βρυξέλλες: Εκρήξεις και νεκροί στο αεροδρόμιο (video)

Βρυξέλλες: Εκρήξεις και στο μετρό των Βρυξελλών! (φωτο και video)