Λεμονιά Βασβάνη
Το Mediamixx, ένα φεστιβάλ για τα ΜΜΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουνίου στην πόλη μας, στην Αποθήκη Γ΄στο Λιμάνι, λειτουργώντας ως πλατφόρμα επικοινωνίας και διάδρασης των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τις χώρες των Βαλκανίων.
Πρόκειται για ένα θεσμό που λειτουργεί εδώ και 21 χρόνια στη Βουλγαρία, και από φέτος έρχεται στην Θεσσαλονίκη με στόχο να παραμείνει εδώ και να έχει διεθνή χαρακτήρα.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα γίνει συνέδριο όπου δημοσιογράφοι από Τουρκικά, Βουλγαρικά, αλλά και Ελληνικά ΜΜΕ θα συζητήσουν για το προσφυγικό και το πώς το προσεγγίζει ο Τύπος, για το μέλλον των εφημερίδων, ενώ θα συγκρίνουν το τι ισχύει στην κάθε χώρα στο τοπίο των Media. Επίσης θα γίνει τουρνουά League of Legends για τους εφήβους, αλλά και δύο πάρτι για όσους επιθυμούν να διασκεδάσουν.
«Είναι σημαντικό να γίνονται διεθνείς διοργανώσεις στην πόλη μας γιατί βοηθούν στο να έχουμε περισσότερους τουρίστες και έσοδα», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σπύρος Πέγκας.
Περισσότερα για το φεστιβάλ και για τις τιμές συμμετοχής στο: www.mediamixx.info