Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα του Θερμαϊκού!

Αυτό το Σάββατο από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Στην επίδειξη μαγειρικής με προϊόντα που παράγονται στο Θερμαϊκό κόλπο, η οποία θα γίνει στα πλαίσια εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στην  παραλία Θεσσαλονίκης, θα συμμετάσχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος. Οι chef της Λέσχης θα ετοιμάσουν μυδοπίλαφο με τη χρήση ρυζιού και μυδιών που έχουν εξασφαλιστεί από ντόπιους παραγωγούς.

Η επίδειξη θα γίνει στο χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, σε ένα από τα σπιτάκια που θα εγκαταστήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 28 Μαΐου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και το ΕΚΒΥ – Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων Υγροτόπων, με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και θέμα που αφορά το Θερμαϊκό Κόλπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ