Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Με τους υπεύθυνους του αγωγού ΤΑΡ συναντήθηκε η ΥΜΑΘ

Θεσσαλονίκη: Με τους υπεύθυνους του αγωγού ΤΑΡ συναντήθηκε η ΥΜΑΘ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συζήτησαν τα θέματα της μεταξύ τους συνεργασίας, σχετικά με την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου
Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μαζί με ομάδα συμβούλων της, συναντήθηκε στην Αθήνα, χθες, Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, με τον Διευθυντή (Country Manager Greece) του TAP στην Ελλάδα κ. Ρίκαρντ Σκούφιας και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων (External and Goverment affairs managment) του TAP κ. Αλέξανδρο Πανουργιά.

Στη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση ώστε να εξασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) και την TAP AG, σε συνεργασία πάντοτε με το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και να επιτευχθεί η καλύτερη αξιοποίηση του προγράμματος Εταιρικής - Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, η Υφυπουργός δήλωσε: «Ανάμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στην TAP AG, υπάρχει υψηλό επίπεδο συνεννόησης και πολύ καλή πρόθεση συνεργασίας. Συμφωνούμε όλοι στην αυστηρή τήρηση των όρων κοινωνικής και περιβαλλοντολογικής ευθύνης, ώστε ο αγωγός να αποτελέσει έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης για τη Μακεδονία και τη Θράκη. Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε το μεγάλο αυτό έργο, έχοντας τα μέγιστα ανταποδοτικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γιάννης Χαρούλης και σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Τα έσοδα για καλό σκοπό!

Εξουδετερώθηκε νάρκη βάρους 350 κιλών!