Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες της 04-11-2026 στον Δενδροπόταμο, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 50, 19 και 15 ετών (2 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, κατά τον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του πρώτου, ο οποίος προηγουμένως εισήλθε για σύντομο χρονικό διάστημα σε οικία που βρίσκονταν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στην εν λόγω οικία παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.
Ακόμη, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βραδινές ώρες χθες (04-11-2026) στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 12,2 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με μικροποσότητα, πιθανόν, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.
Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας, απογευματινές ώρες χθες (04-11-2026), συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για φοροδιαφυγή.
Τέλος, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», απογευματινές ώρες της 04-11-2026, συνελήφθη στην περιοχή της Μενεμένης, 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για «Ναρκωτικά/Διακίνηση-Αγορά-Κατοχή» και «Σύσταση και συμμορία».
- Θεσσαλονίκη: Στο δρόμο φοιτητές, μαθητές για την Παιδεία - Τι ώρα θα γίνει πορεία
- Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα μέτρα προστασίας δανειοληπτών – Τι ώρα η ονομαστική ψηφοφορία
- Θεσσαλονίκη: Κλειστό για 2 μέρες σχολείο – Γέμισε νερά, επιστρατεύτηκαν κουβάδες (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Ξεκινά σήμερα το 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου – Θα δούμε συνολικά 258 ταινίες
- Θεσσαλονίκη: Νέα συγκέντρωση κατά της έξωσης ηλικιωμένου ζευγαριού – Τι ώρα θα γίνει