Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη φωτιά στη Χαλκιδική: Πυκνοί καπνοί στη Βουρβουρού - Ήχησε το «112»

Mεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σήμερα μεσημέρι Τετάρτης 2 Ιουλίου στη Χαλκιδική προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δασική έκταση κοντά σε κάμπινγκ στη Βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, με επίγειες και ενάεριες δυνάμεις να δίνουν μάχη για να την περιορίσουν. 

Οι επίγειες δυνάμεις από την Πυροσβεστική συνεχώς αυξάνονται ενώ από αέρος επιχειρούν ήδη 8 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση στο σημείο επιχειρούν ακόμα 65 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, εθελοντές, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα 112. «Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Νικήτη», αναφέρεται στο μήνυμα. 

Δείτε εικόνες και βίντεο από το μέτωπο της φωτιάς. 

vourvourou-fotia.jpg
 
fotia-vourvourou_2.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ