Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αλλάζουν ωράριο σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα - Τι ώρα ξεκινούν, λόγω του παγετού

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πρόκειται για τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων

Στις 09:00 π.μ. θα ανοίξουν αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου τα σχολεία σε Πολύγυρο, Βραστά, Ταξιάρχη και στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων στη Χαλκιδική, όπως αναφέρει ο δήμος Πολυγύρου λόγω χαμηλών θερμοκρασιών. 

Αναλυτικά:

«Στις 9π.μ. θα ανοίξουν την Τρίτη 13/1/2026 τα σχολεία.

Ο Δήμος Πολυγύρου ανακοινώνει ότι τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Πολύγυρο, Βραστά, Ταξιάρχη και σε όλα τα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων, θα ανοίξουν αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026 στις 9π.μ., λόγω χαμηλών θερμοκρασιών».

Στον δήμο Αριστοτέλη, στις Κοινότητες Αρναία , Στανό , Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία, Σταγειρα και Στρατονικη οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα από το καθιερωμένο ωράριο.

Αλλαγή στο ωράριο σχολείων και στη Δυτική Μακεδονία ανακοινώθηκε λόγω παγετού:

Δήμος Σερβίων: Όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα αρχίσουν τα μαθήματά τους στις 9:15 το πρωί δηλαδή με καθυστέρηση μίας ώρας.

Δήμος Φλώρινας: Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμυνταίου: Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου Ιωάννη Λιάση, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 9:15 π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2025, με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Στεργίου, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών.

Ο παιδικός σταθμός και το ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Καστοριάς: Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, αύριο Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026, με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 π.μ.
Οι Παιδικοί, Βρεφικοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί
Το πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, που ήταν φορτωμένο με δημητριακά, χτυπήθηκε από τρεις πυραύλους τύπου κρουζ «ενώ απομακρυνόταν από τη ζώνη των...
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο
Η ανήλικη που δέχθηκε τα χτυπήματα, λόγω της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο
Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης από δύο ανήλικες στο Ηράκλειο -Φίλοι τους τραβούσαν βίντεο