Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Σφοδρό τροχαίο στη Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος στο πρώτο πόδι – Μετωπική με 2 ΙΧ

Σφοδρό τροχαίο στη Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος στο πρώτο πόδι – Μετωπική με 2 ΙΧ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στο δρόμο Πολύχρονο - Χανιώτη

Τραγωδία στη Χαλκιδική με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του έπειτα από τροχαίο, λίγες μόνο ώρες μετά το δυστύχημα με νεκρό 23χρονο στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ξημερώματα σήμερα, περίπου στις 05.00 σημειώθηκε σύγκρουση δυο ΙΧ, στο δρόμο από Πολύχρονο προς Χανιώτη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του ενός οχήματος. Ο 19χρονος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες και οι άλλοι δυο συνεπιβαίνοντες του 19χρονου, ηλικίας 18 και 21 ετών, υπήκοοι Αλβανίας, και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Κασσανδρείας.

Στο άλλο ΙΧ επέβαινε ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη.

Σημειώνεται πως μόλις πριν τρεις ημέρες είχαμε το πολύνεκρο δυστύχημα στη Χαλκιδική που ξεκληρίστηκε μια οικογένεια Μολδαβών, με πατέρα, μητέρα και βρέφος να χάνουν τη ζωή τους, ενώ η 7χρονη κόρη τους δίνει μάχη σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μουντιάλ 2026: Απόψε η μάχη για το βάθρο ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται, τα 6 βασικά σημεία