Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι Θεσσαλονικιές αδερφές ταξιδεύουν με συλλογή τους στο AXDW

Οι Θεσσαλονικιές αδερφές ταξιδεύουν με συλλογή τους στο AXDW
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
MAnnequin από τη Θεσσαλονίκη για μόδα στην Αθήνα

Της Λεμονιάς Βασβάνη

Τη νέα τους συλλογή ρούχων θα παρουσιάσουν στην εβδομάδα μόδας στο Ζάππειο, την Κυριακή 10/11/2019 οι αδερφές Μελίνα και Αναστασία Μπούφτα που εδώ και μερικά χρόνια έχουν φτιάξει στη Θεσσαλονίκη το MAnnequin Collection.

«Η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή «Girly Geometry Collection» συνδυάζει τα έντονα γεωμετρικά πατρόν που χαρακτηρίζουν την αισθητική του brand με πιο girly και αέρινα στοιχεία. Ολόκληρη η συλλογή είναι εμπνευσμένη από διάφορες μορφές τέχνης, όπως η μουσική, ο κινηματογράφος και η λογοτεχνία και στόχος της είναι να ταξιδέψει το κοινό σε έναν κόσμο μυστήριο και παραμυθένιο, διατηρώντας, παράλληλα, ένα διάλογο με το παρόν», δήλωσε στο ΤyposThes η Μελίνα Μπούφτα.

Φιλοσοφία των δύο αδερφών; «“Σχεδιάζουμε ό,τι αισθανόμαστε”. Είναι πολύ σημαντικό το να είναι κανείς επίκαιρος σε αυτό το επάγγελμα και εννοείται πως κι εμείς το επιθυμούμε, αλλά ποτέ δεν υπερισχύει αυτό σε σχέση με το να υλοποιούμε τις ιδέες που μας βγαίνουν ενστικτωδώς, ακόμα κι αν αυτές δεν συμβαδίζουν πλήρως με τις τάσεις. Θέλουμε να είναι τα ρούχα μας καλαίσθητα, διαφορετικά, φτιαγμένα από καλής ποιότητας υφάσματα και φυσικά να μας εκφράζουν», είχαν αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή τους στο TyposThes.

The MAnnequin Collection

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Τα μέτρα της κυβέρνησης για ΔΕΗ αντιστρέφουν την αρνητική πορεία

Πιθανή αεροπειρατεία στο Άμστερνταμ