Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντώνης Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο - Ίσως προτρέχουμε

Αντώνης Ρέμος: Έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο - Ίσως προτρέχουμε
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο»

Στον Βόλο βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, καθώς θα είναι στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και της πόλης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στα τοπικά κανάλια και τοποθετήθηκε δημόσια για την «Κιβωτό του Κόσμου».

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

«Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Πηγή: tlife

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Απαλλαγή των κατηγορουμένων για διαρρήξεις θυρίδων ζητά η εισαγγελέας

Θεσσαλονίκη: Ρομπότ - Panda βοηθός σε παιδιά με αυτισμό αναπτύχθηκε στο ΠΑΜΑΚ