Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κλαυδία για Eurovision: «Ξεκινάει αυτό που περιμέναμε»

klavdia
Κλαυδία για Eurovision: «Ξεκινάει αυτό που περιμέναμε»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Νιώθω πολύ όμορφα, είμαι πολύ ενθουσιασμένη» είπε

Ενθουσιασμένη δηλώνει η Κλαυδία κατά της διάρκεια της αναχώρησή της για Ελβετία ώστε να πάρει μέρος στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αναχωρεί σήμερα για την Ελβετία, και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» δηλώνει ενθουσιασμένη. 

«Νιώθω πολύ όμορφα, είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ξεκινάει αυτό που περιμέναμε όλοι για καιρό και νιώθω χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Αύριο έχουμε την πρώτη μας πρόβα και ανυπομονώ. Προς το παρόν δεν έχω άγχος, αλλά ότι κι αν είναι, θα το αντιμετωπίσουμε.

Το φόρεμα θα το δείτε αύριο, οπότε θα σας κρατήσω έτσι λίγο σε αγωνία, για να είναι το συναίσθημά σας πιο έντονο, να πάθετε μια μεγαλύτερη έκπληξη», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Θα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό κι αν είναι να σας πει κάτι κάποιος για το φόρεμα, είναι ο κύριος Φωκάς. Έχω συνειδητοποιήσει τον τελευταίο καιρό πως έχει νόημα να ζεις τη στιγμή και το άγχος δεν σε βοηθάει κάπου. Σκέφτομαι ότι είναι μια μοναδική εμπειρία, ότι είναι κάτι που ονειρευόμουν πολύ καιρό», πρόσθεσε η Klavdia.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μετανάστρια γέννησε στις ΗΠΑ - Η παρέμβαση που την έσωσε από την ταχεία απέλαση

Στο Ισραήλ παρά την επίθεση των Χούθι ο Νίκος Χριστοδουλίδης