Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παίκτης στο Deal κέρδισε 20.000 ευρώ και το γιόρτασε με τον ύμνο του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Tο κουτί με το νούμερο «4» της θύρας του ΠΑΟΚ έκρυβε το μεγαλύτερο ποσό 20.000 ευρώ

Με το κασκόλ του «Δικεφάλου» σφιχτά τυλιγμένο στο λαιμό του, ένας φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι του Deal και τα έκανε όλα... άνω κάτω, κερδίζοντας 20.000 ευρώ!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο τρελός ΠΑΟΚτσης είχε την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε διάφορα κουτιά, καθένα από τα οποία κρύβει ένα διαφορετικό χρηματικό ποσό. Ωστόσο, για αυτόν υπήρχε μόνο ένας αριθμός, ένα νούμερο: το «4» της θύρας του ΠΑΟΚ.

Και τότε, η συγκίνηση κορυφώθηκε. Οι ήχοι του ύμνου του ΠΑΟΚ ακούστηκαν στο στούντιο, μετατρέποντάς το σε ένα μικρό γήπεδο. Ο παίκτης, έξαλλος από χαρά, χόρεψε και τραγούδησε με πάθος, σαν να βρισκόταν στις εξέδρες της Τούμπας.

Όταν τελικά αποκαλύφθηκε ότι το κουτί με το νούμερο 4 κρύβει το μεγαλύτερο ποσό, 20.000 ευρώ, ο ενθουσιασμός του παίκτη δεν είχε όρια. Με μια κραυγή ευχαριστιών προς τον ΠΑΟΚ, γιόρτασε την τύχη του που τον έκανε πλουσιότερο κατά 20.000 ευρώ, χάρη στην αγάπη του για την ομάδα του.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»