Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέλεια και υγιή νύχια; Αυτή είναι η νέα μόδα!

Η νέα τάση στο τζελ νυχιών γίνεται ταχύτατα το απόλυτο must…

Αύριο έχω ένα επαγγελματικό ραντεβού και φυσικά από την αγωνία μου έχω ξεκινήσει να ροκανίζω, τα υπέροχα κατά τα άλλα νυχάκια μου, που αποτελούν το πρώτο εξιλαστήριο θύμα σε κρίσης άγχους J

Έτσι αποφάσισα να κάνω για πρώτη φορά ημιμόνιμο μανικιούρ, το κανονικό εννοείται ότι δεν κρατάει πάνω από εβδομάδα και αυτό μόνο αν κάθε φορά που θέλω να κάνω την παραμικρή δουλειά μέσα στο σπίτι θυμάμαι να φορέσω γάντια ( πράγμα πολύ αποτελεσματικό μα διόλου πρακτικό).

Πάω λοιπόν συνάμενη κουνάμενη στο ινστιτούτο και ζητάω να κάνω τα νύχια μου, λέω ότι είναι πρώτη φορά που θα κάνω ημιμόνιμο και αφού κάνει την απαραίτητη προετοιμασία η κοπέλα και εγώ κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα αρχίζω τις ερωτήσεις. Τι είναι αυτό, τι είναι εκείνο, γιατί βάζω τα χέρια μου στο «φουρνάκι» και άλλα τέτοια! «Ψήνονται» μου απαντάει η κατά τα άλλα ευγενέστατη κοπέλα του ινστιτούτου σε μία ύστατη προσπάθεια να κάνει χιούμορ και να σταματήσω και εγώ με τις εξυπνακίστικες ερωτήσεις μου!

Ή είσαι ξερόλα, υστερική, νευρική Ελληνίδα ή που δεν είσαι. Γιατί αν δε σε μισήσει ο άνθρωπος που έχεις πάει για να σε εξυπηρετήσει μάλλον είσαι πολύ ευχαριστημένη από τη ζωή σου και αυτό στις μέρες μας είναι σίγουρο ανεπίτρεπτο. Σε αυτό το σημείο οφείλω να διευκρινίσω ότι παρά τη ξινίλα μου μου απάντησε σε όλα όσα τη ρώτησα επιστρατεύοντας όλη της τη ψυχραιμία.

Και όλη αυτή τη φλυαρία την έκανα για να σας πω ότι έπεσε στην αντίληψή μου η καινούργια τάση στο τζελ νυχιών που είναι λέει και υγιεινή. Φροντίζει και δεν καταστρέφει το νύχι και έτσι είσαι εσύ και αγχωμένη και απαστράπτουσα στα ραντεβού σου! Μα πάνω από όλα, που χειρότερο δεν έχω με υγιή νύχια.

Σε περίπτωση λοιπόν που, σαν την υποφαινόμενη, δε γνωρίζεται τι ακριβώς είναι το τζελ οφείλω να σας ενημερώσω ότι είναι πολυμερή τα οποία είτε ενσωματώνονται στην όζα (ή μανό, ανάλογα από ποια περιοχή της Ελλάδας είστε)ή  στο top coat που εφαρμόζουμε ως τελική πινελιά του μανικιούρ. Το «φουρνάκι» είναι ακτίνες UV που πολυμερίζουν αυτές τις ειδικές όζες ούτως ώστε να παραμείνουν σχεδόν για πάντα στα νύχια μας κάτι σαν πλαστικοποίηση πάνω στο νύχι δηλαδή.

Καθότι λοιπόν το τζελ ή ημιμόνιμο μανικιούρ είναι η βασική επιλογή εργαζόμενων γυναικών ανά την υφήλιο υπήρχε η ανάγκη για τη δημιουργία μίας φόρμουλας που δε θα απαιτεί ακτίνες αλλά θα έχει το ίδιο λείο και διαρκές αποτέλεσμα.

Όπερ και εγένετο: Ζελατινένιο τζελ για νύχια!

Μεγάλες εταιρίες που ασχολούνται με τον καλλωπισμό των νυχιών έχουν επιστρατεύσει στο όνομα της κομψότητας των άκρων τη τεχνολογία.

Ολιγομερή, φυσικά και τεχνητά ρετσίνια ενσωματώνονται στα παραδοσικά μανό και υπόσχονται να δώσουν στα νύχια μας την όψη που επιθυμούμε χωρίς επιπτώσεις!

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να τα βρούμε στην αγορά και να τα δοκιμάσουμε!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για τα νέα τρεντ αυτή της σεζόν

Μέχρι τότε καλές δουλειές J

Για το typothes.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενέργεια, οικονομία και άμυνα στη συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ στην Αθήνα
Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν η στρατηγική της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς και σημαντικά ζητήματα, όπως η ενεργειακή ασφάλεια, η οικονομική διακυβέρνηση...
Ενέργεια, οικονομία και άμυνα στη συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ στην Αθήνα