Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Μαραθώνια η συνεδρίαση των ειδικών - Στις 18:30 ενημέρωση

Με καθυστέρηση μισής ώρας θα ξεκινήσει η ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας

Μετατίθεται κατά μισή ώρα η σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα από το υπουργείο Υγείας, καθώς η συνεδρίαση των ειδικών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα ξεκινήσει στις 6.00, αλλά στις 6.30, όπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τα μέτρα «αποσυμπίεσης».

Στη σημερινή ενημέρωση εκτός από τον Νίκο Χαρδαλιά θα είναι η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, ενώ θα συμμετέχει και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος.

Επίσης θα συμμετέχει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Ο Πέτρος Μολυβιάτης σφράγισε με τη δράση του την ελληνική διπλωματία
«Η Ελλάδα, η Νέα Δημοκρατία και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, αποχαιρετούμε με σεβασμό τον Πέτρο Μολυβιάτη» αναφέρει σε ανάρτησή του
Μητσοτάκης: Ο Πέτρος Μολυβιάτης σφράγισε με τη δράση του την ελληνική διπλωματία