Skip to main content
Menu

«Χρυσή» διάκριση για νερό από τη Χαλκιδική! (ΦΩΤΟ)

«Χρυσή» διάκριση για νερό από τη Χαλκιδική! (ΦΩΤΟ)
Μεγάλη διεθνής διάκριση στην Γαλλία

Μεγάλη διεθνής – τιμητική  διάκριση κέρδισε το νερό Άθως από τη Χαλκιδική σε διαγωνισμό στο Παρίσι στην κατηγορία gourmet. Η  Βιομηχανία – Εταιρεία  Εμφιαλώσεως Νερού “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” με τον διακριτικό τίτλο ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989, εδώ δηλαδή και 28 χρόνια και συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας  DETROP - OENOS  2017 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης το  Δημοφιλές  Νερό μας ΑΘΩΣ WATER, καθώς και  η Εταιρία “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε. ” έλαβαν τιμητική βράβευση, με την Aπονομή της Χρυσής Πλακέτας Xαρακτήρα για το Eπιτραπέζιο Nερό ΑΘΩΣ , στον 1ο Διεθνή  Διαγωνισμό  GOURMET  Νερού  που διεξήχθη στο Παρίσι, με διοργανωτή τον αναγνωρισμένο από το 2005, Οργανισμού για την Ανάπτυξη των Γεωργικών Προϊόντων AVPA και με πάνω από 3.000 συμμετοχές ετησίως, από όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της διάκρισης από τον επικεφαλής της  AVPA  Philippe  Juglar. «Αποτελεί τιμή μας καθώς πρόκειται για την πρώτη διεθνή διάκριση του Nερού  ΑΘΩΣ -  ATHOS WATER και των προσπαθειών μας. Οι μέτοχοι, οι διευθυντές, το προσωπικό της επιχείρησης καθώς και η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA  και ευελπιστούμε και σε νέες διακρίσεις » σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής της “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” Γρηγόριος  Στιβαχτάρης.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και την προέλευσή τους.

Ο επικεφαλής της  AVPA  Philippe Juglar, δήλωσε πως η Οργάνωση που εκπροσωπεί ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια διαγωνισμούς για το λάδι και τις ελιές, ενώ για πρώτη φορά προχώρησε στην καθιέρωση ενός διεθνούς διαγωνισμού GOURMET - Νερού , όπου έλαβαν μέρος επιχειρήσεις Εμφιάλωσης Νερού από 30 χώρες.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το επιτραπέζιο φυσικό  Νερό  ΆΘΩΣ και στις δύο επόμενες θέσεις ακολούθησαν αλλά δύο αντίστοιχα προϊόντα της Γαλλίας και των Νησιών Φίτζι.

Εξάλλου, στόχος του  Διεθνούς Οργανισμού AVPA  είναι η αναγνώριση της τελειότητας των προϊόντων σε θέματα ποιότητας, όπως και η διάκρισή τους μεταξύ άλλων τυποποιημένων προϊόντων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση μας  απηύθυναν  ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος  Πολυγύρου Δημήτριος Ζαγγίλας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γεώργιος Γκιλής, οι οποίοι συνεχάρησαν την εταιρεία “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” για τη Χρυσή Διάκριση.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανοι ως Χαλκιδικιώτες για το γεγονός ότι ο αγώνας μιας ζωής της συγκεκριμένης επιχείρησης επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο, σε μια εποχή δύσκολη» υπογράμμισε ο κ. Γιώργος.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την επιτυχία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στα όρια του Δήμου μας, καθιστώντας τον Πολύγυρο ακόμη πιο γνωστό στο εξωτερικό μέσα από τα προϊόντα της» τόνισε ο κ. Ζαγγίλας.

«Πρόκειται για μια επιχείρηση που παρά την κρίση σημειώνει συνεχή πρόοδο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το σήμα της συγκεκριμένης διάκρισης που βρίσκεται πλέον αποτυπωμένο στη συσκευασία του προϊόντος προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Αποτελεί στοιχείο αναγνωρισιμότητας με επίδραση κυρίως στο καταναλωτικό κοινό του εξωτερικού, το οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα» ανέφερε ο κ. Γκιλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η εταιρία  “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” -  ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ  / ATHOS  WATER,  ασχολείται με την συνεχή αναβάθμιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της, σε έκταση 8.000 τ.μ., από την οποία τα κτίρια καταλαμβάνουν 3.000 τ.μ. και έχει καταφέρει να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής Αγοράς αλλά και της Κυπριακής Αγοράς .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιεπισκοπή και Ν.Δ. διαψεύδουν τα περί συνάντησης Ιερώνυμου-Μητσοτάκη
ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχει το Θεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης» - Μ. Σπυράκη: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν είχε ενημέρωση για τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου»
Αρχιεπισκοπή και Ν.Δ. διαψεύδουν τα περί συνάντησης Ιερώνυμου-Μητσοτάκη
Ανατροπή στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: «Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις
Δεν επιβεβαιώνουν τη χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων
Ανατροπή στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: «Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις
Όλγα Γεροβασίλη: «Αρνούμαι την εικόνα σαν να σκηνοθετούμε Μπεν Χουρ»
Δηλώσεις της υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ανομία- Κ. Παπακώστα: «Δεν αμαυρώθηκε από τα επεισόδια η πορεία του Πολυτεχνείου»
Όλγα Γεροβασίλη: «Αρνούμαι την εικόνα σαν να σκηνοθετούμε Μπεν Χουρ»