Γράφει ο Αστέρης Κόκκος, Γεωπόνος εκπαιδευτικός
Ο δυόσμος και το θυμάρι είναι δύο βότανα εύκολα στη φροντίδα και υπέροχα στη γεύση!
Δυόσμος – Θέλει ημισκιά, πλούσιο χώμα και συχνό πότισμα. Αναπτύσσεται γρήγορα και δίνει άρωμα σε σαλάτες, μαγειρευτά και ροφήματα!
Θυμάρι – Λατρεύει τον ήλιο και δεν χρειάζεται συχνό πότισμα. Αρωματικό και ανθεκτικό, είναι ιδανικό για ψάρια, κρέας και λαδερά.
Συμβουλή:
Καταψύξτε τον δυόσμο σε παγάκια με νερό για σπιτικά mojito και λεμονάδες! Αποξηράνετε το θυμάρι και κρατήστε το σε βαζάκι για χρήση όλο τον χρόνο.