Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Υγεία

Κορωνοϊός: Ακόμη μία νεκρή από οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Ακόμη μία νεκρή από οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ήταν από τους τροφίμους στο γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου» στον Εύοσμο

Μια γυναίκα 97 ετών είναι το τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 317. Η 97χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στις 13:30 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το protothema ήταν από τους τροφίμους στο γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου» στον Εύοσμο, όπου διαπιστώθηκε μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού, ενώ έπασχε από βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη κατέληξε 65χρονος που είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και εισήχθη στο ΑΧΕΠΑ στις 19/8. Ύστερα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας και μάχης με τον κορωνοϊό έχασε τη ζωή του, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 310 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 30 σχετίζονται με γνωστές συρροές και  12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13.730, εκ των οποίων το 55,4% άνδρες. Τα 2.433 (18%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5.901 (43,1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Υγεία

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου: Στο τραπέζι εθνικά και κορωνοϊός

Κορωνοϊός: Κλινικές δοκιμές της Φάσης III του κινέζικου εμβολίου στην Τουρκία
koronoios-embolio