Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πίτσα: Κόβουμε τα κομμάτια λάθος - Ποιος είναι ο «σωστός» τρόπος

Πού χρησιμεύει το λευκό πλαστικό εξάρτημα μέσα στα κουτιά της πίτσας

Ο «σωστός» τρόπος για να τεμαχίσετε μια πίτσα έχει τρελάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους ειδικούς να δηλώνουν έκπληκτοι από το πιο πρόσφατο viral food hack.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram δείχνει τον δημιουργό περιεχομένου με έδρα το Ντάλας, Rowheim Farooqui, να τραβάει τέλειες φέτες από μια πίτσα — χάρη στο λευκό πλαστικό εξάρτημα που υπάρχει στα περισσότερα κουτιά.

Το πλαστικό εξάρτημα, που σχεδιάστηκε αρχικά από τη Νεοϋορκέζα Carmela Vitale τη δεκαετία του 1980, έχει σκοπό να εμποδίσει την πίτσα και τα υλικά της να κολλήσουν στο πάνω μέρος του χαρτονένιου κουτιού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και παράδοσης.

Ωστόσο, τα αποκαλυπτικά πλάνα του Φαρούκι δείχνουν ότι εξυπηρετεί επίσης έναν έξυπνο δεύτερο σκοπό.

«Ένας υπάλληλος της Dominos μου είπε να το κάνω αυτό», έγραψε ο Φαρούκι στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο χρησιμεύει ως μάθημα για εκείνους που κόβουν ανομοιόμορφες φέτες σε όλη τους τη ζωή.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν χιλιάδες προβολές, δείχνει τον δημιουργό περιεχομένου να μετακινεί το εξάρτημα σε ένα από τα κομμάτια. Το εργαλείο χρησιμεύει για τη σταθεροποίηση αυτού του κομματιού, επιτρέποντάς του να διαχωρίσει ομοιόμορφα το διπλανό για να το τραβήξει απρόσκοπτα από την πίτσα.

«Ουάου, ποιος το ήξερε ότι γίνεται κάτι τέτοιο…», έγραψε ένας έκπληκτος θεατής κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές.

«Σήμερα είμαι 0 χρονών!» ένας άλλος αναφώνησε, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα για το κόλπο. “Δεν είναι γι’ αυτό, αλλά είναι πολύ χρήσιμο”, δήλωσε ένας άλλος.

Πηγή: enikos

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προφυλαχθείτε από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οδηγίες από τον ΕΟΔΥ
Λόγω των ήπιων θερμοκρασιών του χειμώνα, αναμένεται καταγραφή αυξημένων πληθυσμών κουνουπιών και έντονης κυκλοφορίας του ιού
Προφυλαχθείτε από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οδηγίες από τον ΕΟΔΥ