Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Αρχείο

Νεκρός 22χρονος από συμπλοκή οπαδών στην Κρήτη

Νεκρός 22χρονος από συμπλοκή οπαδών στην Κρήτη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">

Μακραίνει ολοένα και περισσότερο ο κατάλογος των θυμάτων στο βωμό του οπαδισμού. Τα Μάλια Ηρακλείου θρηνούν τον Γιάννη Ρουσάκη, 22 χρόνων, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας, ύστερα από τραύματα με μαχαίρι, που δέχθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η κηδεία του νεαρού έγινε χθες στις 5 το απόγευμα στα Μάλια.

Οι έρευνες συνεχίζονται από 2 αστυνομικά κλιμάκια που συγκροτήθηκαν στο Ηράκλειο με επικεφαλής εισαγγελείς και προσπαθούν να διαλευκάνουν το νέο μακελειό που πραγματοποιήθηκε στο βωμό της τυφλής οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν 6 συλλήψεις, με το ενδιαφέρον των αρμόδιων εισαγγελικών κι αστυνομικών εκπροσώπων να εστιάζεται σε σπίτια σεσημασμένων και μάλιστα κατ' επανάληψη στο παρελθόν για βανδαλισμούς και χουλιγκανισμό οπαδών του ΟΦΗ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην πλειοψηφία τους οι οργανωμένοι οπαδοί κι αυτοί που κατά προτεραιότητα έχουν μπει στο φακό της αστυνομικής έρευνας έχουν εξαφανιστεί. Εξίσου εντυπωσιακό στοιχείο και η άρνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ηροδότου, των φίλων δηλαδή και οπαδών των ίδιων ομάδων που υποστήριζε ο άτυχος 21χρονος σερβιτόρος από τα Μάλια, να πουν ποιοι από πλευράς οπαδών του ΟΦΗ συμμετείχαν στο ραντεβού του θανάτου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Wikileaks: Στο διαδίκτυο όλα χωρίς επεξεργασία

Βασίλης Κούρης: «Έθνη χωρίς Συλλογική Μνήμη είναι καταδικασμένα να χαθούν από "προσώπου" Ιστορίας»