Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Αν η Γη γύριζε το αεροπλάνο θα στεκόταν και η Κίνα θα ερχόταν σε αυτό»!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Κι όμως δεν γυρίζει» λέει ο ιμάμης…

«Η Γη δεν γυρίζει». Αυτό υποστήριξε ενώπιον ομάδας μαθητών ένας Σαουδάραβας ιμάμης, προκαλώντας τουλάχιστον ένα ειρωνικό μειδίαμα σε όσους τον άκουσαν.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube, ο σεΐχης Μπεντέρ αλ Χαϊμπερί, φαίνεται να υποστηρίζει με θέρμη την άποψή του ότι η Γη είναι σταθερή και δεν γυρίζει. Για να γίνει μάλιστα πειστικός χρησιμοποιεί ένα πλαστικό ποτήρι νερού, που στο παράδειγμά του είναι η Γη  και λέει: «Ας πούμε ότι πηγαίνουμε με το αεροπλάνο στην Κίνα. Λέτε ότι η Γη γυρίζει. Προσέξτε με τώρα (δείχνει το ποτήρι). Αν η Γη γύριζε, δεν θα έπρεπε το αεροπλάνο να στεκόταν στον αέρα και η Κίνα να ερχόταν σε αυτό; Λάθος ή σωστό; Αν γύριζε προς την αντίθετη κατεύθυνση, τότε το αεροπλάνο δεν θα έφτανε ποτέ στην Κίνα, γιατί και η Κίνα θα εκινείτο προς την ίδια κατεύθυνση με το αεροπλάνο».

Σύμφωνα με το Al Jazeera, που μετέδωσε τη σχετική είδηση, τα όσα είπε ο σαουδάραβας σεΐχης προκάλεσαν κύμα ειρωνικών σχολίων στα αραβόφωνα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε