Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχείο

Facebook: Μαχαίρωσε το σύντροφό της επειδή δεν έκανε like σε selfie της!

Facebook: Μαχαίρωσε το σύντροφό της επειδή δεν έκανε like σε selfie της!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι η πελάτης του έκανε 3 ώρες να βρει το σωστό φίλτρο για τη φωτογραφία…

Μια 22χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη επειδή μαχαίρωσε στο πρόσωπο τον σύντροφό της όταν εκείνος άργησε 10 ολόκληρα λεπτά να κάνει like στη selfie της που είχε ανεβάσει στο Διαδίκτυο. Η 22χρονη δηλώνει θύμα, υποστηρίζοντας ότι «αν κάποιος έχει σχέση πρέπει να του αρέσουν οι φωτογραφίες της συντρόφου του».

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι η 22χρονη ήταν σε… αυτοάμυνα και εν βρασμώ ψυχής, αφού χρειάστηκε τρεις ώρες για να βρει το καλύτερο φίλτρο για την φωτογραφία της, ενώ είχε τσεκάρει από τον λογαριασμό της στο Facebook πως ο φίλος της ήταν συνδεδεμένος την ώρα που δημοσιοποίησε την φωτογραφία της.

Η κοπέλα δήλωσε ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν για 10 λεπτά ο σύντροφός της δεν είχε κάνει like στη φωτογραφία της, γεγονός που την έκανε να πιστεύει ότι την απατά. Ο φίλος της 22χρονης επέζησε από την επίθεση.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αρχείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
O Jo Nesbo στην Αθήνα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αφορμή έκθεση για το τηλεγράφημα