Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξεκινάει και πάλι η Super League – Πότε θα γίνουν τα ματς!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δεκτοί έγιναν οι όροι του υφυπουργού Αθλητισμού

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε σήμερα να κάνει δεκτούς τους όρους που είχε θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανοίγοντας το δρόμο για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε το τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου να διεξαχθεί η αναβληθείσα 26η αγωνιστική, ενώ πιθανότατα εντός της Μεγάλης Εβδομάδας θα γίνει η εκκρεμής αναμέτρηση της 25ης ημέρας, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τη βούλα -3 στον Ολυμπιακό

Απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την τιμωρία της από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League για τα επεισόδια του αγώνα με την ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, επικυρώνεται η αφαίρεση τριών βαθμών από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πέφτουν στους 47 βαθμούς, χωρίς να υπολογίζεται η μη διεξαχθείσα αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η οποία πρωτόδικα έχει κατακυρωθεί υπέρ του πειραϊκού συλλόγου.

Παράλληλα διατηρείται και η ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, εκ των οποίων ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει τη μία (στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό) και το πρόστιμο των 90.000 ευρώ. 

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Πανιώνιος - Ξάνθη

Κέρκυρα - Λαμία

Απ. Σμύρνης - Λάρισα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αστ. Τρίπολης – Πλατανιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ