Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αθλητικά

Θεσσαλονίκη: Στο Διαβαλκανικό ο Μάκης «Μανάβης», με έξοδα Σαββίδη

Θεσσαλονίκη: Στο Διαβαλκανικό ο Μάκης «Μανάβης», με έξοδα Σαββίδη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο θρυλικός «Μανάβης» θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό

Με έξοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη, ο Θωμάς Μαυρομιχάλης μεταφέρθηκε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στο Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Για αρκετές ημέρες, ο «στρατηγός» των οπαδών του ΠΑΟΚ για πάνω από δύο δεκαετίες, νοσηλεύτηκε στη Β΄ Παθολογική Κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, αλλά η ενημέρωση της οικογένειας Σαββίδη για το πρόβλημα υγείας και η ενεργοποίηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, άλλαξαν τα δεδομένα, με την ΠΑΕ να αναλαμβάνει να καλύψει εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα της επέμβασης και της νοσηλείας.

Ο Θωμάς Μαυρομιχάλης, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ ως Μάκης «Μανάβης», χρειάζεται άμεσης χειρουργικής επέμβασης η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε από το απόγευμα της 25ης Μαρτίου.

Εκεί θα υποβληθεί στην επέμβαση από τον χειρουργό κ. Λαμπανάρη προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Αθλητικά

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυση από Χαραλαμπίδου για κακοτεχνίες στην Περιφερειακή Οδό Κατερίνης

Θέσεις εργασίας από τεχνική εταιρεία της Θεσσαλονίκης