Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ντέρμπι με το... καλημέρα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 της Α1 Ανδρών, προέκυψαν στη σημερινή (23/7) κλήρωση του πρωταθλήματος, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. 

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν (28/9) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, με την Ένωση να τον φιλοξενεί με τη σειρά της στο ίδιο παρκέ, αλλά με «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, στην πρώτη αγωνιστική του β' γύρου (4/1/2020). Την 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρεμιέρας του 28ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, το Περιστέρι θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, στην πρώτη υποχρέωση του «Γηραιού» στην επιστροφή του στην Α1, ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στη Ρόδο, ο Ήφαιστος το Ρέθυμνο στη Λήμνο, ενώ ο έτερος νεοφώτιστος, Ιωνικός Νικαίας, θα αγωνιστεί εντός έδρας απέναντι στο Λαύριο. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την ομάδα που θα λάβει τη wild card, απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. 

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (28/9) της Α1 Ανδρών, για τη σεζόν 2019-20:

1η αγωνιστική (28/9/19) - 14η αγωνιστική (4/1/20)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Περιστέρι-Ηρακλής

Άρης-ΠΑΟΚ

Ήφαιστος Λήμνου-Ρέθυμνο 

Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος

Ιωνικός Νικαίας-Λαύριο

ΟΜΑΔΑ Α΄-Προμηθέας Πατρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βόμβα» Βελόπουλου στη Βουλή: «Θέλουν να ξηλώσουν τον Σαββίδη από ΠΑΟΚ και Ελλάδα»
«Τι πάτε να τον κάνετε; Να τον ξηλώσετε γιατί έχει σχέση με τον Πούτιν και με τη Ρωσία» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
«Βόμβα» Βελόπουλου στη Βουλή: «Θέλουν να ξηλώσουν τον Σαββίδη από ΠΑΟΚ και Ελλάδα»