Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ-Λαμία: 3-0 από το 11' στην Τούμπα - Επιστροφή Βιεϊρίνια!

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα - Επέστρεψε ο αρχηγός της ομάδας μετά από 188 μέρες

Έντεκα λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ για να σημειώσει τρία γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα και να εξασφαλίσει από νωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Ο Μίσιτς στο 2ο λεπτό, ο Λημνιός στο 6ο και ο συνήθης ύποπτος φέτος Σφιντέρσκι στο 11ο είχαν ήδη διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με το δικέφαλο να πετυχαίνει μία εύκολη νίκη στην έδρα του.

Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να συνεχίζει να πιέζει και να χάνει πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ.

Η σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης ωστόσο ήταν στο 84ο λεπτό όταν ο αρχηγός του δικεφάλου, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 7 μήνες, περνώντας στη θέση του Δημήτρη Λημνιού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς – Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Αουγκούστο (65' Εσίτι), Μίσιτς – Λημνιός (84' Βιεϊρίνια), Στοχ (74' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ – Σφιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46' Kατσίκας), Βύντρα, Αντέτζο (55' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
«Δεν ξέρω αν πρέπει να τηρήσω το Σύνταγμα» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Τραμπ για μεταναστευτικό: «Τα δικαστήρια με εμποδίζουν να διώξω χιλιάδες δολοφόνους»
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα
Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία, με έναν 26χρονο φίλαθλο της Αταλάντα να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου από οπαδό της Ίντερ
Οπαδικό επεισόδιο στην Ιταλία: Οπαδός της Ίντερ δολοφόνησε φίλαθλο της Αταλάντα