Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Για το καλοκαίρι του 2021 ορίστηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Από 23 Ιουλίου και έως τις στις 8 Αυγούστου

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισαν την Δευτέρα (30/03) ότι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το καλοκαίρι (24/07-9/08), αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, όπως μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων «Kyodo»

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αναβολή της διοργάνωσης ήταν η πρώτη στα 124 χρόνια της ιστορίας των Αγώνων και αποτέλεσε ένα τεράστιο πλήγμα για την «χώρα του ανατέλλοντος ηλίου», η οποία επένδυσε 13 εκ. δολάρια για να «τρέξει» το event και συγκέντρωσε 3 εκ. δολάρια από εγχώριους σπόνσορες.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (30/03), ο διευθύνων σύμβουλος των Αγώνων, Τοσίρο Μούτο, δήλωσε ότι η επιτροπή κινείται "προς την κατεύθυνση" της τιμής των εισιτηρίων που αγοράστηκαν για τους αγώνες του 2020 στην αναπροσαρμοσμένη διοργάνωση ή την παροχή επιστροφών σε περίπτωση αλλαγών του προγραμματισμού της.

«Θέλουμε να τιμήσουμε τις προσδοκίες όλων εκείνων που αγόρασαν εισιτήρια εν μέσω μεγάλης ζήτησης», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μούτο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Ρεαλιστική η αυτοδυναμία - «Έκαψαν μία γυναίκα, δεν είναι ‘παρέμβαση΄»
Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του - Τι λέει για Τουρκία, Τσίπρα, Σαμαρά
Μητσοτάκης: Ρεαλιστική η αυτοδυναμία - «Έκαψαν μία γυναίκα, δεν είναι ‘παρέμβαση΄»
Νέο βίντεο από τα γκαζάκια στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα – Οι διαδοχικές εκρήξεις
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες, οι Αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξουν ταυτοποιήσεις - Εξετάζουν τις κινήσεις των δραστών
Νέο βίντεο από τα γκαζάκια στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα – Οι διαδοχικές εκρήξεις